Met de stoomtrein!

VASH leden genoten met volle teugen van MBS tochtje Haaksbergen-Boekelo.

Als cadeautje van de MBS hebben 37 VASH leden en 12 begeleiders op zondag 25 juni genoten van de treinreis. Voor Vash een extra bijzonder uitje in het jaar van haar 25 jarig jubileum. De gastheren van die dag waren de PvdA en de MBS.

Bij de uitreiking van de PvdA-1 mei trofee aan VASH verraste de jubilerende MBS (50 jaar) de VASH met een reischeque voor 50 VASH leden van Haaksbergen naar Boekelo en terug.

Om half drie verzamelde iedereen zich voor het MBS-station. Leden van VASH en hun ouders, begeleiders en natuurlijk vertegenwoordigers van VASH, MBS en de PvdA. Het was een vrolijk gekrioel van de ongeveer vijftig mensen die zouden meegaan; 12 begeleiders en 37 VASH-leden, waarvan 6 in een rolstoel. Geen gemakkelijk opgave voor de MBS. Zij hadden voor deze gelegenheid een extra wagon gekoppeld aan de trein van drie uur en gelukkig beschikken zij over een heel goede invaliden lift voor rolstoelgebruikers, zodat iedereen de wagon in kon.

Het weer was goed en stemming opperbest. Iedereen deed zijn best en de VASH leden genoten van de treinrit. Prachtige natuur tussen Haaksbergen en Boekelo gleed aan de coupe ramen voorbij. Onderweg zwaaiende en filmende ouders, die de trein vooruit waren gereden.

In Boekelo was het een gedoe van jewelste. Rolstoelen eruit, iedereen naar de hangar om te verzamelen om getrakteerd te worden op een heerlijk fris ijsje. Daarna was het alweer snel tijd voor de terugreis. Appel houden, is iedereen er, rolstoelen op de lift en de trein kon weer vertrekken naar Haaksbergen, waar velen de VASH leden opwachtten. Het was een mooie middag.

De foto’s zijn gemaakt door Peter Has, voorzitter van de PvdA.

Share:
Redactie VASH

| Author

E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten

Wat gaan we doen

Bijgewerkt op 05/03/2017
Vrijdag 31 maart, zaterdag 1 april en zondag 2 april gaan we naar de ...
Bijgewerkt op 05/03/2017
Zaterdag 13 mei gaan we met alle kinderen en jongeren naar de dierentuin.   ...
Bijgewerkt op 05/03/2017
Op de laatste zaterdag in mei hebben we altijd de voetbalclinic bij HSC'21. ...
Bijgewerkt op 29/05/2017
Hallo allemaal, Evenals voorgaande jaren wordt er ook dit jaar een ...
Bijgewerkt op 05/03/2017
Zaterdag 10 juni gaan we met alle volwassenen naar Erlebnispark Emsflower in ...

over vash

De VASH is een vereniging voor iedereen met een beperking die graag wil sporten en bewegen

lees meer

meest recent

stel je vraag

  Mail is niet verzonden.   Jouw e-mail is verstuurd.
Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door de website verder te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. More details…