VASH

VASH

Vereniging Aangepast Sporten Haaksbergen is voor iedereen met een beperking die graag wil sporten en bewegen. De VASH geeft je het goede zetje in de rug.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dagje Emsflower!

  • Geupdate: 13/06/2017

Samen een feestje vieren in het kader van het 25-jarig bestaan van de VASH!

Dat is geen probleem voor onze 'zwemleden' van de maandag en de donderdag. Eén en al gezelligheid!

Na een korte busreis o.l.v. de ervaren en plezierige chauffeur Richard kwamen we binnen een uur aan bij Emsflower. Natuurlijk eerst een groepsfoto door Anja, onze fotograaf. En daarna aan de koffietafel. Er werd niet alleen lekker gegeten, maar ook volop gepraat.

Vervolgens een rondleiding door een prachtig Nederlands bedrijf, net over de grens bij onze oosterburen. Daar waar nodig werd een reisgenoot ondersteund bv. door een rolstoel te duwen. De rondleiders vertelden vol enthousiasme over het prachtige bedrijf. Het was niet alleen luisteren, maar ook kijken. Een mooie kas met tropische planten en een schitterende vlindertuin. Velen bleven in de vlindertuin 'hangen' om die ene mooie foto te schieten. En dat lukte sommigen!

Toen de rondleiding achter de rug was, werd een ieder beloond met een heerlijk glaasje fris of iets anders. Op het eind van de middag met zijn allen naar het tuincentrum. Hier was er gelegenheid om nog even een plant te 'scoren'. De nodige orchideeën hebben de weg gevonden naar een Nederlandse huiskamer.

Velen moesten, alvorens in de bus te stappen, nog even de smaak testen van het ijs van het tuincentrum. Om iets voor vijf werd de thuisreis aanvaard. En we waren netjes op tijd thuis.

Al met al een geweldige dag mede dankzij de vele leden die mee zijn gegaan naar  Emsflower.

Het was genieten!

 


FGS Collecte succes!

  • Geupdate: 01/06/2017

Opbrengst collecte Fonds Gehandicapten Sport.

De jaarlijkse collecte van het FGS heeft dit jaar bijna €3000,- opgebracht. Een kwart van de opbrengst is voor de VASH.

Een mooi resultaat!

En dank aan alle vrijwilligers die een avond op pad zijn geweest om te collecteren.

Zwemvierdaagse 2017

  • Geupdate: 29/05/2017

Hallo allemaal,

Evenals voorgaande jaren wordt er ook dit jaar een Zwemvierdaagse georganiseerd.

De zwemvierdaagse vindt plaats in zwembad de Wilder van 26 t/m 30 juni 2017.

Het is mogelijk om als lid van Vash en in het bezit van een zwemdiploma deel te nemen aan deze zwemvierdaagse. Wij, van Vash starten dan om 18.00 uur. Er is ook begeleiding van Vash aanwezig.

Wil je meedoen aan de zwemvierdaagse, dan moet je een inschrijfformulier bij zwembad de Wilder halen.

De kosten die hieraan zijn verbonden zijn voor eigen rekening. Dit formulier + de kosten van € 10,00 bij Erik-Jan ter Beeke inleveren voor 22 juni 2017. Erik-Jan zal dan zorg dragen dat jullie een startbewijs krijgen. Bij opgave na 22 juni zijn de kosten € 12,50.

Dit betekent dat er in deze week ’s avonds geen zwemlessen van Vash plaatsvinden.

Hartstikke gezellig!

  • Geupdate: 29/05/2017

Bloedheet, maar hartstikke gezellig was het op het hoofdveld van HSC'21.

De derde zaterdag in mei is het hoofdveld van HSC'21 traditioneel het domein van de leden van de VASH. Jeroen Nijkamp en zijn jongens van HSC'21 hebben een circuit uitgezet met verschillende voetbalspelletjes.

Willy Oosterhuis enthousiasmeert, op de hem bekende wijze, de deelnemers. En ondanks de hitte is het één groot feest op het veld.

De afsluitende partij, hoe kan het ook anders, eindigt in een gelijkspel. En ook de daaropvolgende strafschoppenserie levert geen winnaar op. Alhoewel: Op deze dag waren er alleen maar winnaars!

Na afloop was er een gezellig samenzijn in de kantine. Ranja, patat en een geweldig optreden van Spang!. Een talent uit de keuken van Willy Oosterhuis. Het hoogtepunt van de middag was het duet van Michiel Berends met Spang!. Fantastisch!

Conclusie: Een mooie middag op het Scholtenhagen waar valide en mindervalide sporters elkaar ontmoeten.

Dagje dierentuin Münster!

  • Geupdate: 17/05/2017
Spannend! Met bijna honderd mensen naar de dierentuin in Münster!

Vanwege het 25-jarig bestaan van onze VASH gingen ruim 60 leden en meer dan 35 vrijwilligers zaterdag 13 mei jl. op pad naar Münster. Na een geweldige voorbereiding door Rianne en Monique is het dan zover: de bus in en op naar Münster! De kaarsjes, die zijn opgestoken om mooi weer af te 'dwingen', hebben effect gehad: stralend mooi weer!

De reis naar Münster was al gezellig. Laat staan de dag in de dierentuin. Niet alleen de vele dieren, maar ook de speelmogelijkheden en de rustmomenten met lekkere broodjes en wat te drinken zorgen ervoor dat iedereen een fantastische dag heeft!

Een beetje (veel?) vermoeid, maar enorm voldaan terug naar Haaksbergen. Bij 't Stien'nboer nog lekker genieten van een patatbuffet alvorens een ieder weer huiswaarts ging. Al met al een geweldige dag!
En natuurlijk zijn er ook foto's gemaakt.


27 mei Voetbalclinic HSC'21

  • Geupdate: 07/05/2017

Op de laatste zaterdag in mei hebben we altijd de voetbalclinic bij HSC'21.

Ook dit jaar vindt de voetbalclinic van de VASH weer plaats op het prachtige hoofdveld van HSC'21.

Jeroen Nijkamp en zijn jongens zorgen er weer voor dat het een geweldige middag wordt. We starten om 14.00 uur en we sluiten af met een gezellig samenzijn in de kantine van HSC'21. En tegen 16.30 uur is het afgelopen.

Je kunt je opgeven bij Wim Roetenberg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-13300495).

1-meitrofee voor de VASH!

  • Geupdate: 03/05/2017

De afdeling van de PvdA Haaksbergen heeft dit jaar de 1-meitrofee  toegekend aan de VASH.

Namens de MBS heeft Livius Kooy deze wisseltrofee aan onze voorzitter, Han Noordink, overhandigd.  Ook de voorzitter van de PvdA Haaksbergen, Peter Has, benadrukte het belang van het vele en mooie werk van de VASH.

De trofee is een teken van waardering voor mensen of verenigingen die zich inzetten voor de Haaksbergse samenleving. Namens de MBS werd de leden van de VASH een rit met de stoomtrein aangeboden.

Geweldig dat deze eer onze VASH te beurt valt.
En natuurlijk gezellig in de trein!!!


Pagina 1 van 4

over vash

De VASH is een vereniging voor iedereen met een beperking die graag wil sporten en bewegen

lees meer

meest recent

stel je vraag

  Mail is niet verzonden.   Jouw e-mail is verstuurd.
Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door de website verder te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. More details…