VASH

VASH

Vereniging Aangepast Sporten Haaksbergen is voor iedereen met een beperking die graag wil sporten en bewegen. De VASH geeft je het goede zetje in de rug.

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag 26 oktober, zaterdag 27 oktober en zondag 28 oktober gaan we naar de kampeerboerderij.

Zwemvierdaagse 2018

  • Geupdate: 14/08/2018

Hallo allemaal,

Evenals voorgaande jaren wordt er ook dit jaar een Zwemvierdaagse georganiseerd.

De zwemvierdaagse vindt plaats in zwembad de Wilder  van 17 tot en met 21 september.

Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Kampweekend tot 15 jaar 2019

  • Geupdate: 01/06/2019

Vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 maart gaan we weer op kamp met de leden tot 15 jaar

Meer uit de dierentuin!

  • Geupdate: 08/07/2017Op 13 mei hebben we een prachtige dag gehad naar de dierentuin in Münster. De foto’s, die zijn gemaakt door Anja Nijhuis, geven een mooie impressie.

Dagje Emsflower!

  • Geupdate: 13/06/2017

Samen een feestje vieren in het kader van het 25-jarig bestaan van de VASH!

Dat is geen probleem voor onze 'zwemleden' van de maandag en de donderdag. Eén en al gezelligheid!

Na een korte busreis o.l.v. de ervaren en plezierige chauffeur Richard kwamen we binnen een uur aan bij Emsflower. Natuurlijk eerst een groepsfoto door Anja, onze fotograaf. En daarna aan de koffietafel. Er werd niet alleen lekker gegeten, maar ook volop gepraat.

Vervolgens een rondleiding door een prachtig Nederlands bedrijf, net over de grens bij onze oosterburen. Daar waar nodig werd een reisgenoot ondersteund bv. door een rolstoel te duwen. De rondleiders vertelden vol enthousiasme over het prachtige bedrijf. Het was niet alleen luisteren, maar ook kijken. Een mooie kas met tropische planten en een schitterende vlindertuin. Velen bleven in de vlindertuin 'hangen' om die ene mooie foto te schieten. En dat lukte sommigen!

Toen de rondleiding achter de rug was, werd een ieder beloond met een heerlijk glaasje fris of iets anders. Op het eind van de middag met zijn allen naar het tuincentrum. Hier was er gelegenheid om nog even een plant te 'scoren'. De nodige orchideeën hebben de weg gevonden naar een Nederlandse huiskamer.

Velen moesten, alvorens in de bus te stappen, nog even de smaak testen van het ijs van het tuincentrum. Om iets voor vijf werd de thuisreis aanvaard. En we waren netjes op tijd thuis.

Al met al een geweldige dag mede dankzij de vele leden die mee zijn gegaan naar  Emsflower.

Het was genieten!

 


FGS Collecte succes!

  • Geupdate: 01/06/2017

Opbrengst collecte Fonds Gehandicapten Sport.

De jaarlijkse collecte van het FGS heeft dit jaar bijna €3000,- opgebracht. Een kwart van de opbrengst is voor de VASH.

Een mooi resultaat!

En dank aan alle vrijwilligers die een avond op pad zijn geweest om te collecteren.

Hartstikke gezellig!

  • Geupdate: 29/05/2017

Bloedheet, maar hartstikke gezellig was het op het hoofdveld van HSC'21.

De derde zaterdag in mei is het hoofdveld van HSC'21 traditioneel het domein van de leden van de VASH. Jeroen Nijkamp en zijn jongens van HSC'21 hebben een circuit uitgezet met verschillende voetbalspelletjes.

Willy Oosterhuis enthousiasmeert, op de hem bekende wijze, de deelnemers. En ondanks de hitte is het één groot feest op het veld.

De afsluitende partij, hoe kan het ook anders, eindigt in een gelijkspel. En ook de daaropvolgende strafschoppenserie levert geen winnaar op. Alhoewel: Op deze dag waren er alleen maar winnaars!

Na afloop was er een gezellig samenzijn in de kantine. Ranja, patat en een geweldig optreden van Spang!. Een talent uit de keuken van Willy Oosterhuis. Het hoogtepunt van de middag was het duet van Michiel Berends met Spang!. Fantastisch!

Conclusie: Een mooie middag op het Scholtenhagen waar valide en mindervalide sporters elkaar ontmoeten.

Dagje dierentuin Münster!

  • Geupdate: 17/05/2017
Spannend! Met bijna honderd mensen naar de dierentuin in Münster!

Vanwege het 25-jarig bestaan van onze VASH gingen ruim 60 leden en meer dan 35 vrijwilligers zaterdag 13 mei jl. op pad naar Münster. Na een geweldige voorbereiding door Rianne en Monique is het dan zover: de bus in en op naar Münster! De kaarsjes, die zijn opgestoken om mooi weer af te 'dwingen', hebben effect gehad: stralend mooi weer!

De reis naar Münster was al gezellig. Laat staan de dag in de dierentuin. Niet alleen de vele dieren, maar ook de speelmogelijkheden en de rustmomenten met lekkere broodjes en wat te drinken zorgen ervoor dat iedereen een fantastische dag heeft!

Een beetje (veel?) vermoeid, maar enorm voldaan terug naar Haaksbergen. Bij 't Stien'nboer nog lekker genieten van een patatbuffet alvorens een ieder weer huiswaarts ging. Al met al een geweldige dag!
En natuurlijk zijn er ook foto's gemaakt.


Pagina 1 van 3

over vash

De VASH is een vereniging voor iedereen met een beperking die graag wil sporten en bewegen

lees meer

meest recent

stel je vraag

  Mail is niet verzonden.   Jouw e-mail is verstuurd.
Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door de website verder te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. More details…