Vertrouwenspersoon VASH

Wie ben ik

Mijn naam is Marije Breevoort, ik ben de moeder van Noor Breevoort. Noor heeft het syndroom van Down en ze sport meerdere malen per week bij de VASH. Ik ben zelf werkzaam als kinderfysiotherapeute.

Ik ben door de VASH gevraagd vertrouwenscontactpersoon te worden.
De VASH wil graag een vereniging zijn waar iedereen in een veilige en plezierige omgeving kan sporten. Maar mocht je toch signalen opvangen of zelf te maken hebben met ongewenst gedrag is de vertrouwenscontactpersoon het eerste aanspreekpunt binnen de vereniging!

Wat doe ik

Je kunt bij mij terecht als je vragen hebt over of te maken hebt (gehad) met grensoverschrijdend gedrag. Daarbij kun je denken aan bedreiging, mishandeling, belediging, (digitaal) pesten, seksuele intimidatie of discriminatie.

De taken zijn:

• Eerste opvang bij melding.
• Luisterend oor bieden.
• Vervolgstappen bespreken.
• Samen de weg zoeken naar een goede oplossing.
• Eventueel doorverwijzen voor geschikte hulp.
• Informeren over procedures en mogelijke vervolgstappen.
• Geven van (preventieve) voorlichting aan de vereniging.


Je kunt een vraag stellen of een melding doen door naar mijn toe te stappen of een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je mag ook bellen/sms/whatsappen op 06-49354374.

Wat er tijdens een gesprek besproken wordt is vertrouwelijk. Jij bepaalt ook zelf wat er gerapporteerd wordt aan het bestuur, dat kan ook anoniem.

Meestal reageer ik binnen 24 uur. In dringende situaties of als je liever een andere vertrouwenspersoon wil spreken dan kun je terecht bij het landelijk vertrouwenspunt Sport van de NOC*NSF. Ze zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zondag zijn ze niet bereikbaar.
Het nummer is 0900-202 55 90 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

over vash

De VASH is een vereniging voor iedereen met een beperking die graag wil sporten en bewegen

lees meer

meest recent

stel je vraag

  Mail is niet verzonden.   Jouw e-mail is verstuurd.
Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door de website verder te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. More details…