Wilma genomineerd

Nominatie Wilma ter Braak

Elk jaar wordt er in de gemeente Haaksbergen een vrijwilliger van het jaar gekozen.
Dit jaar is Wilma ter Braak genomineerd.
We weten het allemaal: Wilma zet zich al vele jaren in voor de VASH. Zij coördineert de zwemgroepen voor kinderen en jongeren. Samen met een vaste groep vrijwilligers heeft ze ervoor gezorgd dat er de afgelopen jaren vele tientallen kinderen hun zwemdiploma bij de VASH hebben gehaald.

Er zijn vele vrijwilligers van allerlei verenigingen in Haaksbergen voorgedragen. Op donderdag 7 december was er een drukbezochte avond in de Kappen. Toen is bekend gemaakt dat Wilma één van de drie genomineerden is.
Op vrijdag 5 januari, 16.00 uur is er een nieuwjaarsontmoeting: ‘Samen Haaksbergen’. Die wordt gehouden op het plein voor het gemeentehuis aan de Markt. Dan zal bekend worden gemaakt wie uiteindelijk door de gemeenteraad is gekozen tot vrijwilliger van Haaksbergen.

Wilma gefeliciteerd en succes !

Scroll naar boven